طراحی داخلی و بازسازی واحد مسکونی سعادت آباد

  • درباره رونرد طراحی و بازسازی بازسازی

    این پروژه ، یک واحد اپارتمانی مسکونی دوخوابه بود که متراژ بسیار کوچکی داشت و یک پاسیو در مرکز آن قرار گرفته بود . پاسیویی که پروژه را به دو نیم تقسیم میکرد . و در کنار آن فضای راهرویی وجود داشت ( جهت اتصال اتاق ها به فضای نشیمن و آشپزخانه ) که عملا فضایی بلا استفاده بود . در جلو آشپزخانه نیزم بالکنی وجود داشت که دارای فرمی مثلثی و قناس بود . بالکنی که علی رغم قناس بودن ، منظره بسیار خوبی به پارک روبرو خود داشت

    در طراحی این پروژه ، مهمترین نکته ، استفاده حداکثری از فضا بود . و برای این منظور ، اشپزخانه و نشیمن یکپارچه شدند. و جداسازی این دو فضا ، صرفا از طریق سقف کاذب صورت پذیرفت . آشپزخانه نه به عنوان یک فضای جداگانه ، که به عنوان مکمل فضای نشیمن قرار گرفت

    از آنجایی که بالکن ، فرمی مثلثی داشت ، و کنج آن قابل استفاده نبود ، یک باغچه فضای سبز در گوشه بالکن قرار گرفت و یک میز کوچک نیز در کنار آن باغچه همراه شد. تا ساکنین بتوانند از فضای بالکن به بهترین نحو استفاده کنند

    sa'at-abad residential, renovation | Pejman Tayebi

  • sa'at-abad residential, renovation | Pejman Tayebi - old situation

    sa'at-abad residential, renovation | Pejman Tayebi - old situation

  • sa'at-abad residential, renovation | Pejman Tayebi - old situation

    sa'at-abad residential, renovation | Pejman Tayebi - old situation

  • photo of sadat-abad renovation - 2
  • photo of sadat-abad renovation - 6
  • photo of sadat-abad renovation - 3
  • photo of sadat-abad renovation - 5
  • photo of sadat-abad renovation - 7
  • photo of sadat-abad renovation - 9
  • photo of sadat-abad renovation - 10
  • photo of sadat-abad renovation - 1
  • sa'at-abad residential, renovation | Pejman Tayebi - old situation

    sa'at-abad residential, renovation | Pejman Tayebi - old situation